Ne propustite

Scorpius - popravak i izrada naočala
Loading...
Napravi sam: kineski superautomobil

Sjajno je kad se naše želje poklapaju s našim sposobnostima. Kinez, Chen Yinxi, od djetinjstva je sanjao superautomobil  i bez puno novca, postao je vlasnik ekskluzivnog automobila. Napravio ga je vlastitim rukama. Obično rezultat takvih aktivnosti su ružne "kante", ali Chen je napravio stvarno cool automobila. Na auto showu u Hainanu, s njim su se češće fotografirali nego s konceptima poznatih automobila.

 

Nakon škole, Chen je otišao na koledž kako bi ppostao dizajner automobila. "Ali nisam studirao ni dvije godine: moj otac je hitno trebao pomoć u svom poduzeću, a ja sam morao odustati od studija." Međutim, mladić se nije rastao od sna.

Nakon što je uštedio novac, Chen je putem Interneta kupio automobilsku opremu od napuštenog projekta električnog vozila i napravio dizajn karoserije. Rad je trajao oko šest mjeseci. Potrošio je manje od pet tisuća dolara na sve. A automobil izgleda za milijun dolara.

Futuristički automobili dobio je ime Hainan Xiaohuohua. Elegantno zaobljeno tijelo od karbonskih vlakana. Giljotinska vrata povezana su s prednjim krilima. Čak i uz vrlo skromnu električnu opremu ispod haube, automobil lako ubrzava do stotke.

 

 

Možda Vas zanima i ...

Izbor smiješnih fotografija №47
Izbor smiješnih fotografija №47
Humor i zabava
Seksi djevojke u uskim haljinama
Seksi djevojke u uskim haljinama №2
Djevojke
Seksi djevojke u bijelim majicama
Seksi djevojke u bijelim majicama
Djevojke

14+
Podijelite ovaj link:
12.06.2019
Loading...
Copyright © 2020, Biganimal. Developed by Animat studio.