Ne propustite

Poklon SHOP AKCIJA
Loading...
Nije se baš uvijek pametno hvaliti na društvenim mrežama

26-godišnja djevojka iz SAD-a Jenny Ambuila redovito je objavljivala na Facebooku i Instagramu fotografije svog luksuznog života. Postavljala je slike skupih robnih marki, skupih automobila i odmarališta, Ali takve su publikacije imale okrutne posljedice na nju i njezinu obitelji.Agencije za provedbu zakona postale su zainteresirane za takve sumnjive postove, posebno s obzirom na to da je carinik iz Kolumbije bio otac ove djevojke. Činjenica je da je Jenny rođena i odrasla u Kolumbiji, ali se potom preselila u SAD, diplomirala na američkom sveučilištu i čak tvrdila da je pokrenula vlastiti posao - počela je trgovati na burzi.

Sa 24 godine, već je imala elitni Lamborghini i Porsche.


Ne propustite

Diagnost - ordinacija za ultrazvučnu dijagnostiku | Budva | Crna Gora

Policija je primijetila da je Jennyjin glamurozni život započeo dok je studirala na sveučilištu i nije mogla imati puno vremena za rad. 
U to vrijeme, njezin je otac službeno zaradio u Kolumbiji samo oko 3 tisuće dolara mjesečno, ali to zasigurno ne bi bilo dovoljno za takav život koji je djevojka reklamirala.


Nakon duge policijske istrage, ispostavilo se da Jenny uopće nema posao, a novac je dobivala od oca. Njezin otac i njegove kolege dopustili su krijumčarima da preveze određenu robu u Kolumbiju. Prema "Mail Online", od 2012. carinik je zaradio oko milijun dolara, a svoju je zaradu podijelio svojom familijom i rođacima.


Ne propustite

Ice Power MSM - uklanj bol - sa produženim delovanjem hlađenja

U ožujku 2019. Jennyjev otac i majka uhićeni su zbog olakšavanja krijumčarenja, a djevojka je sama optužena za pranje novca. Deportirana u Kolumbiju, gdje je sada u kućnom pritvoru.

14+
Podijelite ovaj link:
05.04.2019
Loading...
Copyright © 2020, Biganimal. Developed by Animat studio.