Ne propustite

Spazio Interno - nameštaj po meri
Loading...
Potrošila 50.000 funti na operacije kako bi izgledala poput Snapchat filtra

Tessa Texas iz Helsingborga u Švedskoj još od djetinjstva nije toliko voljela svoj izgled da je odlučila potpuno ga promijeniti. Sada u 29-godišnjoj Švđankji ne možete prepoznati lijepu mladu djevojku koja je bila prije plastike jer je potpuno promijenila lice. Sve je počelo s teškim djetinjstvom: Tessa je rođena u malom gradu u obitelji s niskim prihodima. Otac je imao problema s alkoholom, a majka se naporno trudila da barem nekako preživi. Djevojčica je odrasla, bojala se svega oko sebe i apsolutno nije voljela sebe i svoje tijelo.

Kad je Tessa postala odrasla osoba, odlučila se potpuno promijeniti sebe, unatoč činjenici da je malo tko podržavao ovu ideju. No djevojka nije odustala i s 23 godine je napravila prvu operaciju - povećala je grudi. A od tada je nije mogla zaustaviti: Šveđanka je opet povećala poprsje, napravila sebi brazilsku stražnjicu, liposukciju, ubrizgala Botox i umetnula punila u lice, potrošivši već 50 tisuća funti.

"Želim izgledati kao Snapchat filter jednostavno zato što je ljepši od mog stvarnog lica. Jedva čekam da se to dogodi - rekla je djevojka."

Prema njezinim riječima, sada je puno sretnija. Uskoro će imati još nekoliko operacija na putu do sna. A podržava je i njen 49-godišnji suprug, kojeg je upoznala preko aplikaciji Tinder.

Biganimal meme

Da li spadate u rizičnu grupu?
Da li spadate u rizičnu grupu?
Meme, Humor i zabava
5. dan karantene...
5. dan karantene...
Meme, Humor i zabava
Ravnopravnost za sve
Ravnopravnost za sve
Meme, Humor i zabava

 

14+
Podijelite ovaj link:
17.02.2020
Loading...
Copyright © 2020, Biganimal. Developed by Animat studio.