Glasan sex

Glasan sex

Mladi Mujo oženio mladu Fatu, useliše oni u svoj novi stan i uživaju u medenom mjesecu. I tako svake noći čuje se iz stana glasna vriska i cika, uzdisanje i ljubavno stenjanje.

Da li je to grijeh?

Da li je to grijeh?

Poslije nedjeljne mise jedan sramežljivi stariji čovjek došuljao se u crkvu kako bi se ispovjedio: - Neki dan kada se moja supruga nagnula u zamrzivač, podigla joj se haljina. U meni je nesto puklo, skinuo sam joj gaćice i navalio k'o lud...

 

Šerijatski zakon

Šerijatski zakon

Otišao Crnogorac u neku islamsku fundamentalističku zemlju. Prilikom šetnje gradom uhvati za stražnjicu neku pokrivenu ženu i uhapsi ga šerijatska policija za čuvanje moralnih i verskih vrednosti.

Dovedu ga kod kalifa i on, kad je čuo šta je ovaj učinio, kaže:

 

Test sa narandžom

Test sa narandžom

Momku se dopadne ćerka poznatog sebičnog bogataša i poželeo je da je oženi. Zato je otišao do njenog oca da zatraži ruku njegove ćerke.

Ovaj mu reče : “Vidiš mi smo ugledna porodica i mnogi žele da se preko moje ćerke dokopaju našeg novca . Ako hoćeš da se oženiš mojom ćerkom, moraš prvo da prođeš jedan test.

Hitlerov san

Hitlerov san

1945. dolazi Goering kod Hitlera i vidi ga oznojenog i u mračnom raspoloženju... O moj Fireru, zašto ste neraspoloženi? Rusi nisu stigli do Berlina!

Seks na klupici u parku

Seks na klupici u parku

Sjedi ljubavni par na klupici u parku i sad, frajer se nahvatao sisa, pa sad hoće da pređe i na seks. Draga, jel’ bi ti smetalo ako bih poželeo udomiti svog Ðokicu?

Seoska logika

Seoska logika

Jedan naš seljak se dovezao traktorom do imanja svog komšije i pokucao na vrata. Dečko od oko 9 godina mu je otvorio, a ovaj ga upita:
- Da li su ti mama i tata kući?
- Ne, otišli su u grad.

 

Pages

Copyright © 2018, Biganimal. Developed by Animat studio.