Ne propustite

Lekarska ordinacija Safe Medical
Filmska djela fotografa Davida Drebina

Snimanje rada fotografa Davida Drebina pretvara gledatelja u suučesnika. Scene koje je snimio su poput zamrznutih kadrova glamuroznog holivudskog filma, provirene stvarnosti koja vas zasljepljuje i uranja u svijet senzualnosti, erotike, ljubavne drame.

Preuzevši dirljivu tjeskobu majstora urbanog krajolika Edwarda Hoppera i kombinirajući je s ekspresivnom, oštrom seksualnošću Helmuta Newtona, Drebin je nebodere i ulice gradova snova napučio anonimnim fatalnim ljepoticama koje kao da postoje samo da bi postale nečija fantazija.

David ima impresivan portfelj fotografskog rada, uspješne suradnje s svjetskim brendovima kao komercijalni fotograf. Redovito objavljuje knjige i održava izložbe. Uspjeh mu nije došao odmah. Nakon preseljenja iz Toronta u New York, diplomiranja na Parsons School of Design, Drebin je radio kao konobar više od dvadeset godina, nastavljajući stalno snimati.

Nagli uspon dogodio se nakon izložbe 2005. koja se održala u Los Angelesu. Izložbi je prisustvovao pjevač Elton John, koji je nabavio fotografije Drebina i postao njegov odani kolekcionar.Ne propustite

Montažne kuće BrezaAmaterke - Golišavi selfie

Seksi samostrel №28
Seksi samostrel №28
Erotika, Djevojke
Seksi samostrel №41
Seksi samostrel №41
Erotika, Djevojke
Seksi samostrel №65
Seksi samostrel №65
Erotika, DjevojkeAmaterski Eromix

Amaterski Eromix №17
Amaterski Eromix №17
Erotika, Eromix, Djevojke
Amaterski Eromix №1
Amaterski Eromix №1
Eromix, Djevojke
Amaterski Eromix №27
Amaterski Eromix №27
Erotika, Eromix, Djevojke

 

14+
Podijelite ovaj link:
18.04.2022
Copyright © 2022, Biganimal. Developed by Animat studio.