Ne propustite

ECD menjačnica

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram

 

Gola blogerica slika kostime za Noć vještica na svom tijelu

Popularna TikTok blogerica pretplatnicima je pokazala body art na svom golom tijelu, koje predlaže koristiti kao kostim za Noć vještica.

U isječku od 11 sekundi, vizažistica Marina Eloise pozira gola kao ikona McDonald'sovih restorana brze hrane, klaun Ronald McDonald. Umjesto odjeće, tijelo joj je obojeno žutom, bijelom i crvenom bojom, što ponavlja kostim lika. Osim toga, na licu i vratu je naslikana lubanja s grimasom i modricama. "Ovo jezivo doba godine mi je najdraže!" - priznala je u objavi koja je imala 11,6 milijuna pregleda.

Obožavatelji su bili impresionirani umjetničinim radom, a u komentarima su joj počeli davati komplimente. “U početku mi se činilo da je ovo virtualna slika, a ne živa osoba s body artom! Nevjerojatan posao! ”,“ Možeš li mi donijeti jezivo jelo, ljupki Ronalde?”, “Nadam se da ćeš ovako doći u restoran, jednostavno je čarobno!” - rekli su.

Ukupno se u ovom trenutku oko milijun ljudi pretplatilo na Eloise na TikToku.

@marinaeloise

Ronald❤️ #ronaldmcdonald #mcdonalds #ASOSAlterEgo #halloweenlook #halloween #bodypaint #fypシ #fyp #foryou #viral #clown #scary #spookyseason #paint

♬ original sound - Mr. DobsonNe propustite

Poklon SHOP AKCIJA14+
Podijelite ovaj link:
29.10.2021
Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.