Ne propustite

Ikone iz Plaboyeve kolekcije

Zbirka Playboy LegacCollection jsastoji se od 48 fotografija koje se nalaze u arhivi časopisa Playboy. Hugh Hefner ručno je odabrao svaku fotografiju za njezino ikonično mjesto u povijesti i trajnu ljepotu. Među glumicama i modelima čije su slike krasile ovo kolekcionarsko izdanje su Pamela Anderson, Stephanie Seymour, Ursula Andress, Dita Von Teese i Betty Page.

Playboy Legacy Collection (2007) objavljena u formatu knjige. Fotografije prikupljene u njemu popraćene su pričama iza svake slike. Neke nisu prethodno objavljene. Primjerice, snimak božice burleske Dite von Teese, koju je 2002. godine snimila gotička rockerica Marilyn Manson tijekom njihova kratkog braka. Čekali smo i prvijenac fotografije Tracy Bingham iz Arnie Freitaga, Becky Delos Santos od istog fotografa, Victorije Valentino iz Maria Casillija, Tine Bocrat iz Pompea Posara.

Vrhunac kolekcije je najpoznatija Playboyeva fotografija, originalna slika Marilyn Monroe, koju je 1949. godine snimio poznati fotograf Tom Kelly. Hugh Hefner kupio je fotografiju od Kelly za 50 dolara i ukrasio joj prvo izdanje svog izdanja 1953. godine. Monroe nikada nije dobila naknadu za objave u časopisu, iako se na stranicama pojavljivala više puta. Konkretno, Playboy Legacy Collection uključuje još dva snimka s glumicom, koje je 1946. godine snimio fotograf Earl Moran. Hugh Hefner cijenio je ove slike. Nikad nije upoznao Marilyn Monroe, ali je pokopan pored nje na groblju Westwood u Los Angelesu.

U zbirku su također uključene fotografije koje su utjelovile viziju Salvadora Dalija o ženskoj ljepoti. 1974., zaposleni fotograf Playboya Posar Pompeo otputovao je u Španjolsku do umjetnikove vile i tamo proveo dva tjedna, uronivši se u nadrealni svijet Dalija. Rezultat je serija fotografija na kojima se snima žena, ogromno jaje i autoportret umjetnika.

Playboy je prvi uveo žensku golotinju i seksualno orijentirani materijal u relativno složenom formatu. Časopis je objavljivao intervjue sa poznatim osobama, članke o sportu, modi, političarima, kao i visokokvalitetnu beletristiku. Ian Fleming, Stanislav Lem, Arthur Clarke, Vladimir Nabokov, Margaret Atwood i Stephen King među piscima su čije su priče čitatelje pronašle na stranicama Playboya.

Ipak, za većinu će časopis uvijek biti povezan sa senzualnim fotografijama modela. I, naravno, s glavom zeca u leptir mašni - jedan od najprepoznatljivijih logotipa na svijetu.

Upozorenje! Sadržaj ovog materijala namijenjen je za zrelu publiku.

 Ne propustite

Torbe LokicaPogledajte i ostale seksi video radove...

Nestašna zabava u spavaćoj sobi
Nestašna zabava u spavaćoj sobi
Seksi video , Nikia Ahe
Crvena strast
Crvena strast
Seksi video , Valeria Kika
Bubble porn - nova vrsta pornića koja osvaja svijet
Bubble porn
Seksi videoFunny video

10 droga
10 droga
Funny video
George Carlin o Religiji
George Carlin o Religiji
Funny video
10 vozila s kojima nećete proći na tehničkom pregledu
10 vozila s kojima nećete proći na tehničkom pregledu
Funny videoPogledajte i ostale seksi video radove...

Dođi i provedi se samnom
Dođi i provedi se samnom
Seksi video , Snejanna
Prekrasna djevojka pokazuje svoje savršeno tijelo i obrijanu macu dok gola pozira na plaži
Prekrasna djevojka pokazuje svoje savršeno tijelo
Seksi video , Kaleesy
Hanky Panky
Hanky Panky
Seksi video, Funny video

 

18+
Podijelite ovaj link:
04.06.2021
Copyright © 2021, Biganimal. Developed by Animat studio.