Ne propustite

Sweet beaty salon Beograd

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Facebook  Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram  Biganimal TikTok group TikTok

 

Nedostaci modernog društva

Danas želimo da upoznate umjetnika Mahnaza Yazdanija. Duboka i smislena Mahnazina djela često oslikavaju probleme modernog društva.

Može se slobodno reći da smo na te probleme navikli samo zato što smo uvijek okruženi njima, toliko da ih ponekad i ne primjećujemo. Međutim, čini se da stvari poput rata, globalne pandemije i naših problema s mentalnim zdravljem neće nikuda otiići.

“Ja sam pripovjedač koji većinu svojih priča priča kroz svoje stripove i animacije. Svoj umjetnički put započeo sam kao animator i crtač prije 20 godina. Već dugi niz godina fokusiran sam na stvaranje animacije. Profesionalno crtam uredničke karikature od 2015. godine. Imao sam toliko priča u glavi koje su čekale da nastanu, ali trebalo bi mnogo godina da ih animiram, pa sam, kako bih brže ispričao svoje priče, odabrao sam stil stripa - rekao je umjetnik.

Nedostaci modernog društva u djelima Mahnaze Yazdanija

Ne propustite

Knjiga na komad - reprint knjige (fototipsko izdanje)Funny video

Mr Bean - The Exam Cheat
Mr Bean - The Exam Cheat
Funny video
10 vozila s kojima nećete proći na tehničkom pregledu
10 vozila s kojima nećete proći na tehničkom pregledu
Funny video
10 droga
10 droga
Funny video

 

14+
Podijelite ovaj link:
03.03.2022
Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.