Ne propustite

Gentex - vojna oprema - Calypso group
Loading...
Prelijepa za normalan rad

Stanovnica američke savezne države Florida, Stephanie Villagomes dugo vremena nije mogla naći prikladan posao. 29-godišna Stephanie, nekoliko je puta pokušala dobiti posao kao konobarica i kao zaposlenica u trgoviam koje prodaju marihuanu. Ali svaki put je morala odustati zbog svoje "pretjerane ljepote".

Kolegice na poslu su joj zavidjele zbog njenog izgleda i pažnje koju su joj privukli muški klijenti koji su joj ostavljali velike napojnice. "Druge radnice nisu ni razgovarale sa mnom", jer su bile ljute na mene, jer me svi vole ", prisjeća se Stephanie. A na jednom je njezinom poslu je čak došlo do sukoba sa suprugom njenog šefa, koja je bila ljubomorna na svog supruga jer ima zaposlenu previše seksi radnicu."

Stephanie se pokušala skromno oblačiti, u vrećaste odjeće, nije koristila šminku, ali se ipak njezina privlačnost osjetila.

Tada je Stephanie, koja ima velike potrebe za novcem jer je samohrana majka i odgaja 11-godišnju kćer, odlučila drastično promijeniti svoj život i sada zarađuje u prosjeku 60 tisuća dolara mjesečno na Internetu.

Svoje zavodljive slike objavljuje na društvenim mrežama, kao i na platformi OnlyFans, gdje joj pretplatnici plaćaju naknadu za priliku da dobiju njene ekskluzivne slike. Usluga OnlyFans popularna je u industriji zabave za odrasle, kao i drugim područjima - primjerice, u području fitnesa.

"Sada sam sam svoj šef i sama postavljam pravila", kaže Amerikanac. Može si priuštiti putovanje sa kćerkom gdje god želi. I već se sprema za kupnju vlastitog doma. Stephanie, koja ima dva milijuna obožavatelja, ponosna je na svoj rad i sebe smatra poslovnom ženom. Prema njenim riječima, ponekad može zaraditi 25 tisuća dolara u jednom danu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14+
Podijelite ovaj link:
18.05.2020
Loading...
Copyright © 2020, Biganimal. Developed by Animat studio.