Ne propustite

AdMaven - najbolja platforma za reklamiranje

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Facebook  Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram  Biganimal TikTok group TikTok

 

Prestala nositi gaćice

22-godišnja manekenka Julia Medeiros s nadimkom “brazilska Kylie Jenner” otkrila je jednostavan način povećanja stražnjice bez operacije.

Djevojka se smatra dvojnicom američke poslovne žene zbog svoje duge tamne kose i punašnih usana. Osim toga, Medeiros je gotovo iste visine kao Jenner i ima sličnu figuru.

Prema manekenki, uspjela je postići iste velike i elastične stražnjice kao one TV zvijezde bez pomoći plastične kirurgije. Tvrdi da je željeni učinak postigla prestankom nošenja donjeg rublja.

“Osjećam da mi se guza povećala (...) Kada sam prestala nositi gaćice, kontura mog tijela postala je jasno vidljiva. Donje rublje mi nije dopuštalo da pokažem svoju pravu veličinu “, rekla je djevojka na svom Instagram računu, koji ima više od 14 tisuća pretplatnika.

Medeiros je također rekla da joj se nakon povećanja stražnjice popravio seksualni život, počela se osjećati puno ugodnije u svakodnevnom životu. "Zato podržavam pokret bez gaćica na društvenim mrežama", dodala je manekenka.

Ne propustite
Amaterske fotografije golih djevojaka

Amaterske fotografije djevojaka №31
Amaterske fotografije djevojaka №31
Erotika, Djevojke
Amaterske fotografije djevojaka №14
Amaterske fotografije djevojaka №14
Erotika, Djevojke
Amaterske fotografije djevojaka №21
Amaterske fotografije djevojaka №21
Erotika, Djevojke

14+
Podijelite ovaj link:
29.03.2022
Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.