Ne propustite

Biganimal - Humor i zabava

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Facebook  Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram  Biganimal TikTok group TikTok

 

Ruski motocikli

Unatoč činjenici da su motocikli mnogo rjeđi na cestama od automobila, i dalje su traženi. U rusiji motociklisti često kupuju strane modele. No, motocikli ruske proizvodnje, iako manje poznati čak i u svojoj domovini, mogu konkurirati stranim. Predstavljamo vam 6 ruskih proizvođača motocikala, čije kreacije ni na koji način nisu inferiorne u odnosu na inozemne kolege.

1. Irbis (selo Chernoe, Moskovska regija)Ovaj proizvođač motocikala, kojeg je osnovala grupa poduzetnika iz Vladivostoka, ove godine slavi dvadesetu godišnjicu. Asortiman mocikala koje nudi tvrtka prilično je širok: sastavljaju cestovne i sportske motocikle svih klasa, motorne sanke, ATV i motorna vučna vozila. Vlasnici ovih prijevoznika na dva kotača vjeruju da potomci Irbisa nisu ništa lošiji, a ponekad čak i bolji od svojih stranih kolega.

2. "Ural" (Irbit, regija Sverdlovsk)Na ruskim prostranstvima teško je pronaći poznatijeg proizvođača motocikala od Urala. Legendarni proizvođač pojavio se davne 1941. godine, a uspio je ostati na površini čak i u najtežim vremenima, kada su druge slične tvrtke propadale. Moderni asortiman "Urala" sastoji se od teških motocikala s bočnom prikolicom, izrađenih u klasičnom retro stilu. A kvaliteta i popularnost ovih bicikala pokazuje orijentacija glavne količine motovikala proizvedenih za prodaju u inozemstvu.

3. ABM (Sankt Peterburg)Tvrtka iz Sankt Peterburga pojavila se u teškom trenutku 1996. godine i uspjela je promijeniti smjer svojih aktivnosti. Uostalom, u početku je radila isključivo kao diler za strane proizvođače. I danas je proizvođač gotovo svih vrsta motornih vozila, među kojima se ističu njihovi laki motocikli i mopedi pod vlastitom markom. Njihovi motocikli nisu najskuplji na tržištu, ali su prilično udobni za korištenje pa su odlični za vozače početnike.

Ne propustite

Poklon SHOP AKCIJA

4. Stels (Lyubertsy)Velomotors, veliki ruski proizvođač, od 1996. godine proizvodi motociklističku opremu i dodatke za njih pod markom Stels. Tvrtka također proizvodi bicikle, terenska vozila, motorne sanke. No, motocikli u tri tvornice koncerna proizvode čak 15 modela za različite namjene. Neki od njihovih modela posebno su napravljeni za motocikliste početnike.

5. Armada (Moskva)Moskovska tvrtka odabrala je užu djelatnost od ostalih proizvođača. Dakle, oni se ne bave izradom cestovnih motocikala, već se specijaliziraju za pit motoicikle, lake motocikle koji su prikladni za supermoto ili motokros.

6. ZiD (Kovrov)Još jedan veteran ruske proizvodnje motocikala je tvornica Degtyarev, koja je osnovana u predrevolucionarnim godinama, ali još uvijek aktivno radi. Iskreno rečeno, treba pojasniti da je temelj njegovih aktivnosti montažna proizvodnja kineskih mocikala Lifan. Međutim, ZiD još uvijek proizvodi vlastite modele, koji se odlikuju dobrim dizajnom i dobrom upravljivošću.

Amaterski Eromix

Amaterski Eromix №8
Amaterski Eromix №8
Eromix, Djevojke
Amaterski Eromix №14
Amaterski Eromix №14
Erotika, Eromix, Djevojke
Amaterski Eromix №9
Erotika, Eromix, Djevojke

14+
Podijelite ovaj link:
22.11.2021
Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.