Ne propustite

Realni i ciljani pratioci za Vaš Instagram profil
U Berlinu se održala biciklistička utrka u toplesu

Stotine prosvjednika izašlo je na ulice Berlina zbog biciklizma u toplesu, jer traže ravnopravnost spolova i podizanje svijesti zbog francuske majke koja je izbačena iz gradskog parka zbog sunčanja bez gornjeg djela.

Prosvjed "nema bradavica bez slobodnih bradavica" počeo je na berlinskom Mariannenplatzu u podne u subotu 10. srpnja, kada je stotine muškaraca i žena u demonstracijama krenulo u toplesu.

Javna akcija na brzinu je organizirana nakon što je francusku majku Gabrielle Lebreton policija prošlog mjeseca uklonila iz berlinskog vodenog parka nakon što je odbila prestati se sunčati bez gornjeg djela kupaćeg kostima.

Muškarci su se pokrivali grudnjacima, dok su se žene bez majica vozile po gradu s frazama poput "Oslobodi sise" i "Moje tijelo, moj izbor".

Upozorenje! Sadržaj ovog materijala namijenjen je za zrelu publiku.

 Ne propustite

Lekarska ordinacija Safe Medicaladmin_url="admin/structure/block/manage/views/biganimal_meme-block_5/configure" different_values="0"[/blockadmin_url="admin/structure/block/manage/views/biganimal_meme-block_5/configure" different_values="0"[/block

 

16+
Podijelite ovaj link:
13.07.2021
Copyright © 2022, Biganimal. Developed by Animat studio.