Ne propustite

Dekameron kristali i izrada nakita sa kristalima u srebru

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Facebook  Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram  Biganimal TikTok group TikTok

 

Ukrajinski modeli goli pozirali u Crnoj Gori

Ukrajinski modeli ponovno su upali u skandal u inozemstvu, ali ovaj put ne u Dubaiju, već u tolerantnijoj Crnoj Gori. Tri djevojke priredile su iskren 10-minutni foto-session na regionalnoj autocesti kod Kotora potpuno se svlačeći. Ljepotice između 19 i 21 godine pozirale su na cesti pokazujući se sa svih strana, dok ih je prijatelj polivao vodom.

Lokalne vlasti brzo su doznale za to, jer se manekenke nisu skrivale, a videozapisi s njima, koje su snimali šokirani turisti, dobili su na društvenim mrežama. Djevojke su odmah privedene i kažnjene zbog kršenja javnog reda u iznosu od po 450 eura. Čak im je obećano da će odbiti 2/3 uplate ako se ne žale.

No to možda neće biti potrebno, jer su se mnogi korisnici mreže priklonili modelima i htjeli ih platiti. Prema mnogim muškarcima, djevojke nisu učinile ništa loše, već su se jednostavno zabavljale, poput mnogih ljetovatelja.

Upozorenje! Sadržaj ovog materijala namijenjen je za zrelu publiku.

 

Ne propustite

Poklon SHOP AKCIJA

Amaterke - Golišavi selfie

Seksi samostrel №24
Seksi samostrel №24
Erotika, Djevojke
Seksi samostrel №34
Seksi samostrel №34
Erotika, Djevojke
Seksi samostrel № 4
Seksi samostrel № 4
Erotika, Djevojke

Pogledajte video:

18+
Podijelite ovaj link:
11.07.2021
Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.