Ne propustite

Vibrator ostao zaglavljen u anusu

Britanska Tik-Tok zvijezda s nadimkom Sophzaloafs u drugom videu ispričala je kako je morala na operaciju. Prema njenim riječima, samo se htjela zabaviti uz vibrator, ali je došla u nezgodnu situaciju. Seks igračka zaglavila se u anusu djevojke.

U svojoj je priči rekla da je napravila veliku pogrešku: pokušavajući izvaditi vibrator, samo ga je zaglavila još dublje. Korisnica se požalila da joj noć nije bila najmirnija, jer se baterije seks-igračke nisu istrošile, a nije išla liječniku kako ne bi probudila djecu.

"Na kraju sam zaspala, a sljedećeg jutra se isključo. Mislila sam da su baterije istrošene, ali sam se jako prevarila". Kasnije je otišla u bolnicu, ali ni liječnici nisu uspjeli izvaditi vibrator rukama.

Na kraju je videoblogerica morala na operaciju. Kad se probudila nakon anestezije, nesretni vibrator je ležao u blizini i zujao.

"Mislim da je to neka cool tehnologija? Mora da ima automatsko pokretanje. Ili su samo mislili da su se dobro zabavili i odlučili mi zamijeniti bateriju besplatno."

Ne propustite

Biganimal - Humor i zabava

Celebrity...

Alejandra Gilmant u vrućem fotografiranju za časopis Sunkissed
Alejandra Gilmant u vrućem fotografiranju za časopis...
Alejandra Gilmant
Varljive fotografije sa Instagrama
Varljive fotografije sa Instagrama
Georgie Clark
Charlize Theron u W magazinu
Charlize Theron u W magazinu
Charlize Theron

14+
Podijelite ovaj link:
21.05.2022
Copyright © 2022, Biganimal. Developed by Animat studio.